30. november - 02. desember: Adventsretreat - Klassisk retreat Aslaug Austbø

30. november - 02. desember: Adventsretreat - Klassisk retreat Aslaug Austbø

VELKOMMEN TIL RETREATI ADVENT

Den hellige Anselm (1033 – 1109) skrev i en adventmeditasjon: «Kom nå, arme menneske. Legg dine gjøremål til side en stakket stund, ta fri fra dine mange urolige tanker! Kast dine bekymringer bak deg, og utsett de slitsomme oppgaver som venter. Gi litt av din tid til Gud, og hvil deg i ham. Tre inn i din sjels lønnkammer, og steng alt ute, unntatt Gud og det som kan hjelpe deg til å søke ham. Lukk døren og søk Gud.»

Og bønnen fortsetter: «Tal, mitt hjerte, åpne nå din dør og si til Gud: jeg søker ditt åsyn; ditt åsyn er det jeg søker, Herre».

Denne helgen på Utstein Pilegrimsgard kan bli en god - og kanskje helt nødvendig pustepause, midt i alt vi steller med i førjulstiden. En helg med fokus på Herren Jesus, han som vi snart skal feire. En helg som hjelper oss til å løfte blikket mot Ham – han som alltid søker oss.

Som retreatledere denne helgen har vi med oss: Hans Høie, leder på Horve og vel kjent i Normisjon, Andreas Haarr, sokneprest i Klepp og Grete Fiksdal, pensjonert diakon - nå bosatt i Klepp.

Dagene vil gi mye tid til stillhet og ettertanke - men også for rekreasjon og om været tillater det tur utendørs. Det gis også anledning til en personlig samtale for dem som ønsker det.

Klassisk retreat med tidebønner, meditasjon, stillhet og individuelle samtaler.

Aslaug Austbø deltar.

Mer informasjon kommer.

 

 

 

 

Start: Fredag 30. november kl. 18.00

Slutt: Søndag 02. desember kl. 14.00

 

Pris: Kr 2000,-


Del denne artikkel på e-post