Åpent hus med kunstutstilling av Helge Bøe

Åpent hus med kunstutstilling av Helge Bøe

Velkommen til en spennende kunstutstilling med Helge Bøe!

Søndag 22. oktober kl. 15.00.

Servering av kaffe og kake.

Fikk du ikke anledning å være med på åpningen av kunstutstillingen til Helge Bøe? Da er du hjertelig velkommen til åpent hus 22. oktober kl. 15.00-17.00. Vi serverer kaffe og litt å bite i. I tillegg kan du oppleve de mange flotte bildene til Helge!
 
Legg turen til Utstein denne søndag ettermiddagen. Om været er fint, er det flotte turmuligheter til Utstein kloster og Fjøløy fort. Ta gjerne med hele familien eller venner. Velkommen!
 
Nedenfor kan du lese mer om kunstneren:
 
Helge Bøe, Oslo, er utdannet teolog, og har sin kunstneriske utdannelse fra Olav Mosebekks Tegneskole, Oslo, under Hans Normann Dahl, Oscar Reynert Olsen og Dang Van Ty. Han har hatt separatutstilling i New York, Spania og i en rekke norske byer, har hatt flere utsmykningsoppdrag og er innkjøpt av større offentlige institusjoner. I tillegg har han illustrert en rekke bøker.
 
Helge Bøe arbeider med billedkunst, for det meste med arbeider i olje og litografi. Han har et figurativt formspråk, men bruker ofte det figurative element som en metafor for å gi bildet en dypere dimensjon. Han forsøker på den måten å gjenspeile noe av det usynlige i det synlige, det hellige i det hverdagslige. Livets sårbarhet og eksistensielle spørsmål er temaer som ofte går igjen i hans arbeider. Hans symbolbruk gjennom enkle motiver og farger har gitt ham et eget uttrykk som gir rom for stille ettertanke, håp, tro og hvile.

 

Nedenfor ser du noen bilder av Helge Bøe:

 

 

 

 

 

 

 

Utstillingen består av litografier med priser fra kr 1.300,- til kr 1.800,- inkludert rammer og glass, samt oljemalerier fra kr 5.000,- til kr 25.000,- inkludert rammer. Det betyr at variasjonen er stor og mulighetene er mange.

Utstein Pilegrimsgard frå 30% av salget.


Del denne artikkel på e-post