21. - 23. oktober: Ladestasjon for deg som har lederopgaver.

21. - 23. oktober: Ladestasjon for deg som har lederopgaver.

21. - 23. oktober: Ladestasjon for deg som har lederopgaver.

Ta vare på deg selv! Ledertreningsprogram fo rdeg som har lederoppgaver på jobb, i frivillige lag og organisasjoner, eller tillitsverv i politikk eller idellt arbeid.

 

 

Å være leder er å gi mye av seg selv til andre. Stort ansvar, krevende oppgaver og mye arbeid kan være både slitsom og utmattende. Trenger du å stanse opp litt, få påfyll som leder?

Gjennom to daglige undervisningsøkter gir Geir Sverre innledninger til refleksjon og ettertanke. Dette ledertreningsprogrammet har som mål at du skal få påfyll som leder, og jobbe med balanse i lederoppgaver og lederroller. Det blir tid til turer i den vakre naturen, og tid til hvile og ro. Du får også tilbud om individuell samtale som du benytter slik du selv ønsker det.

 

Ledere: Geir Sverre Braut og Arvid Kaspersen.

Geir Sverre Braut er lege og spesialist i samfunnsmedisin. Gan er nå seniorrådgiver ved Stavanger universitetssykehus og professor ved Universitetet i Stavanger og høgskolen på vestlandet. Geir Sverre er tidligere fylkeslege i Rogaland og assisterende direktør i Statens helsetilsyn.

Arvid Kaspersen er diakon og daglig leder ved Utstein Pilegrimsgard. Han har arbeidet som fagsjef i Jæren Industripartner og daglig leder JSI Jobbkompetanse.

 

Pris:

Gruppe A (Ansatte i bedrifter og offentlige etater): kr 4500,-

Gruppe B (Ansatte i kirker og ideelle organisasjoner): kr 4000,-

Gruppe C (Privatpersoner): kr 3400,-.

Se informasjon om priser, påmelding og avmelding her: www.utsteinpilegrimsgard.no/priser

 

Start mandag 21. oktober kl. 11.00

Slutt onsdag 23. oktober kl. 14.00

 


Del denne artikkel på e-post