Velkommen til Utstein i sommer!

Velkommen til Utstein i sommer!

Velkommen til Utstein i sommer!

.

Velkommen til kake og kaffe kl. 12.00 - 18.00 på Utstein Pilegrimsgard hver dag fra 19. juni til 16. august. 

 

Pilegrimer, turister, naboer, rogalendinger og nye landsmenn, alle er hjertelig velkommen til en koselig prat og litt enkel mat sammen med oss på Pilegrimsgarden. Utstein Pilegrimsgard er en gjestfri rasteplass for alle!

 

Morgenbønn på Pilegrimsgarden kl. 09.00

Pilegrimsbønn i Utstein kloster kirke kl. 13.00.

Kveldsbønn på Pilegrimsgarden kl. 18.00. 

Mulighet for rimelig overnatting. 

.

 

Utstein ligger en halvtimes kjøretur nord for Stavanger. Dette er et historisk og unikt område, en naturperle med mange muligheter.

Utstein Pilegrimsgard ligger bare 50 meter fra sjøen, like i nærhente av det snart 1000 år gamle Utstein kloster. Turmulighetene er mange og i tillegg kan du besøke middelalderklosteret for omvisning.
Velkommen til nydelige omgivelser like utenfor Stavanger! 

På Utstein Pilegrimsgard har vi åpent hus fra kl. 12.00-18.00 hver dag. Vi serverer kaffe og kake, du kan ta med deg nistepakke til lunsj eller du kan sitte ned i den koselige loftstua og slappe av om du vil.

Fra Utstein er det 25 minutter å kjøre til Stavanger, 1,5 timer til prekestolen, og 40 minutter til Jærens flotte strender. Kongeparken, Sogndalstrand, Kvitsøy, og mange opplevelsesmuligheter i Ryfylke er heller ikke langt unna.

På Pilegrimsgarden har vi ni overnattingsrom. Det er to dobbeltrom og resten er enkeltrom. Det er mulig å sette inn ekstra senger på enkeltrommene. Alle rom har eget bad med dusj og wc, og standarden på rommene er god.

Priser:
Enkeltrom med oppredd seng, kr 600,- inkludert frokost.
Dobbeltrom med oppredde senger kr 850,- inkludert frokost.
Vi tilbyr også enkel selvbetjent kveldsmat til kr 50,-.

Utstein Pilegrimsgard er en ideell stiftelse som er opprettet av Stavanger bispedømme. Vi arrangerer pilegrimsturer og retreater, men om sommeren ønsker vi turister og pilegrimer velkommen til overnatting i et stille og rolig miljø. Det er engasjerte frivillige medarbeidere som koker kaffe og lager kaker. Om du vil overnatte vil vertskapet tildele rom og serverer frokost.


Alle våre gjester er velkommen til å være med på bønnene som varer i 5-10 minutter. Bruk gjerne loftstua og kapellet når som helst på dagen. 

Dersom du trenger overnatting til flere personer, har vi et eget gjestehus med fem soverom, to bad, stue, kjøkken og fin hage. Du kan lese mer om gjestehuset her på Finn kode 179670914.

Vi samarbeider også med Stavanger museum, Utstein Kloster hotell og Klostergarden. Du kan lese mer om oss på våre felles nettsider www.visitutstein.no

All booking av gjesterom skjer på telefon 468 15 769 mellom kl. 12.00 og 18.00. Utenom denne tiden kan vi ikke garantere svar på telefonen.

Vi ønsker pilegrimer og turister velkommen til vakre omgivelser og trivelig vertskap i sommer. 

 


Del denne artikkel på e-post