Åpent hus i påsken, med kunstutstilling, kake og kaffe.


Velkommen til åpent hus med utstilling, kake og kaffe i påsken!

Åpningstider fra palmesøndag til 2. påskedag: Kl. 12.00 - 17.00

Påskeaften: Kl. 12.00 - 20.00

 

Fotograf og billedkunstner Einar Egeland stiller ut bilder, akvareller og annen billedkunst på Pilegrimsagden våren 2021. Åpning palmesøndag kl. 15.00. Velkommen! 

 

Du kan lese mer om åpningen, kunsten og billedkunsten her. 

 

 

 

Legg en dagstur til Utstein i påsken! 

Det er flotte turløyper på Fjøløy, nydelig natur og utsikt over halve fylket. Ta gjerne med deg nistepakke eller stormkjøkken. Området er ypperlig for unger som kan utforske bunkerser og kanoner fra Fjøløy fort. Turløypene er tilrettelagt for både rullestol og barnevogn. Om du bare ønsker en kort spasertur anbefaler vi Fjøløy fyr. 

Kom innom oss på Pilegrimsgarden og ta dere et kakestykke. Vi har is til de minste. Sitt gjerne ned for en hyggelig prat og ta dere tid til å se flotte bilder og akvareller av fotograf og billedkunstner Einar Egeland. 

 

Bli med til Utstein kloster og delta på pilegrimsbønn i klosterkirka

Det vil være åpent på Utstein kloster skjærtorsdag, langfredag 1. påskedag og 2. påskedag. Disse fire dagene vil det også være pilegrimsbønn kl. 13.00 i klosterkirka. Dette er en kort og enkel liturgi med veksellesling, en salme og velsignelse. En historisk, kulturell og åndelig oppelvelse.

 

Like nedenfor klosteret er det åpent i gardsutsalaget disse dagene.

 

Varmt velkommen til påske-utfukt til Utstein!  

 

 

Tilbake
Del denne artikkelen på e-post