Stort flott sommerhus til leie


Vi leier ut vårt gjestehus i Kolneshagen 7 i sommer. 

 

Vårt gjestehus på vakre Klosterøy like utenfor Stavanger er ledig i sommer.

Huset ligger 1 minutt å gå fra sjøen. Dette er et historisk og unikt område, en naturperle med mange muligheter. Du kan komme med hele familien eller invitere med deg venner, for her er det romslig og god plass. Huset har 5 soverom med til sammen 8 sengeplasser. To bad. Kjøkken og stue. Tv og Internett.

Boligen er av nyere dato og godt vedlikeholdt. Beliggenheten er i lite boligfelt med bare et håndfull andre boliger. Det er et stille og rolig område med en liten lekeplass og ballbinge like ved. God parkeringsmulighet.

Velkommen til nydelige omgivelser like utenfor Stavanger! Hva med å legge sommerferien til Utstein? Her kan du kombinere turer, besøk i Utstein kloster og tid til noen rolige og gode feriedager. Boligen ligger i et lite felt, bare 100 meter fra sjøen. Turmulighetene er mange og i tillegg kan du besøke det 1000 år gamle middelalderklosteret Utstein kloster.

Huset er godt utstyrt og har både TV og internett. Det er fin hage og trivelig uteplass. Det er 25 minutter å kjøre til Stavanger, 1,5 timer til prekestolen, og 40 minutter til Jærens flotte strender. Kongeparken, Sogndalstrand, Kvitsøy, og mange opplevelsesmuligheter i Ryfylke er heller ikke langt unna.

Det er Utstein Pilegrimsgard som eier det aktuelle huset, og vi benytter det som gjestehus på våre arrangementer. Men enkelte perioder trenger vi ikke huset selv og kan derfor leie det ut. Du kan besøke vår nettside her: www.utsteinpilegrimsgard.no

Vi samarbeider også med Stavanger museum, Utstein Kloster hotell og Klostergarden. Du kan lese mer om oss på våre felles nettsider www.visitutstein.no

Utstein Pilegrimsgard er etablert av Stavanger bispedømme, og vi tilbyr retreat og pilegrimsvandringer i hovedsak i Norge.

Vi ønsker primært å leie ut huset til mennesker som har forståelse for våre kristne og diakonale verdier. Du kan reservere huset på AirBnB ved å klikke her.

Ring oss gjerne på telefon 468 15 769 om du har spørsmål.

PRISER 2022: Pris pr døgn: Kr 1200,- + kr 100,- pr person.

Minste varighet er 4 døgn. Prisen ovenfor gjelder dersom du tar meg eget sengetøy og håndkler. Hvis du ønsker oppredd seng og håndkler betaler du kr 100,- ekstra pr person. Det er obligatorisk rengjøring på kr 1200,- dersom dere er inntil 4 personer. Hvis dere er flere personer koster rengjøringen kr 1600,-. Prisen på rengjøring gjelder uansett hvor lenge dere bor hos i gjestehuset.

Når dere forlater huset, skal kjøkkenet være ryddig og kopper, asjetter og gryter være vasket. Kjøleskapet skal være tomt og alt søppel kastet i dunkene utenfor.

Like over veien finner dere vårt hovedhus, Pilegrimsgarden. Der vil det bli åpent i sommer for pilegrimer og turister som ønsker seg en kaffekopp, noen minutters stillhet i kapellet eller en liten prat på reisen. Vertskapet er frivillige medarbeidere som gjerne tar imot pilegrimer og turister denne sommeren.

Pilegrimsgarden ønsker å være en gjestfri rasteplass på sommerveien og på livets vei. På Pilegrimsgarden er det også mulighet for overnatting med frokost. Der har vi enkeltrom og dobbeltrom med eget bad. Priser fra kr 500 - 800 pr døgn. Hvis dere ønsker et kortere opphold er dette en mulighet. Ring oss gjerne på telefon 468 15 769. Vi ønsker alle pilegrimer og turister velkommen til vakre omgivelser og trivelig vertskap i sommer.

 

Tilbake
Del denne artikkelen på e-post