Verdsatt av Jesus - Pilegrimshelg 22.-24. oktober


Velkommen til en spennende pilegrimshelg med mange sanser!

22.-24. oktober

Dette er en tilrettelagt weekend for personer med tilretteleggingsbehov. Vi bor hjemme men møtes tre ganger på tre ulike steder. Velkommen sammen med familie, ledsager eller venner!

Vi er unike mennesker som er skapt til å leve i felleskap med Gud og med hverandre. Vi hører alle hjemme. I hverdagen vår kommuniserer og uttrykker vi oss på ulike måter. Også troen vår kan formidles og uttrykkes ved bruk av ulike sanser. Dette vil vi ta på alvor i denne helga.

 

Du kan se brosjyren for arrangementet og lese mer her. 

Inviter gjerne med deg flere. 

 

 

Vi ønsker velkommen til en pilgrimsvandring gjennom 3 kirker. Sammen skal vi bli med inn i og bli bedre kjent med bibelfortellingen om Sakkeus og Jesus.

 

Samme historie i alle kirkene, men med 3 ulike fokus:

• Jesus ser meg

• Jesus vil være sammen med meg

• Jesus er glad i meg

 

I kirkene vil vi ha fokus på forutsigbarhet og trygghet. Den samme rammen vil bli brukt alle stedene ved hjelp av sang, bibelformidling og troshandlinger.

Vi vil bruke flere sanser i de ulike troshandlingene og understreke enkelte av kjerneordene med tegn (NMT, norsk med tegnstøtte).

Alle vil få utdelt et program som blir en støtte underveis. Dette blir et verktøy som deltagerne også kan ha med hjem og bruke videre. Vi ønsker å legge til rette for et godt fellesskap denne helgen hvor alle kan få delta og kjenne at man virkelig hører til dette fellesskapet.

Vi bor hjemme, men møtes tre ganger i løpet av helgen:

 

Fredag 22. oktober kl. 18.00 i Sola gamle kirke (Sola ruinkirke)

Vi starter med en samling i kirka, og har deretter sosialt fellesskap med brus/kaffe og snacks i menighetssalen. De som ønsker å se mer av kirken, kan bli med på en avslutning der til slutt. Vi regner med å avslutte ca. kl. 20.00. Mulighet for å besøke ruinkirka etterpå for de som ønsker å se den. 

 

Lørdag 23. oktober kl. 12.00 i Utstein kloster

Vi starter i Utstein kloster og går eller kjører deretter til lunsj på Utstein Pilegrimsgard. Om været er godt, blir det tur på Fjøløy etterpå.

 

Søndag 24. oktober kl. 12.00 i Talgje kirke

Først har vi en samling i kirka.. Deretter blir det kirkekaffe med vafler og kaker i drivhuset til Jostein Gaard like nedenfor kirka.

 

Pris: Arrangementet koster kr 200,- kr per person, maks kr 600,- pr. familie.

I tillegg betaler hver person kr 300,- for maten alle tre dagene.

Antall: 5 - 8 familier / 20-30 personer

Arrangør: Utstein Pilegrimsgård og Stavanger bispedømme i samarbeid med Aniko.

Påmelding på e-post til: utsteinpilegrimsgard@kyrkja.no

 

 

Tilbake
Del denne artikkelen på e-post