Sommeråpent, utstilling, cafe og mulighet for overnatting.


Åpent hus, cafe og utstilling! 

20. juni til 14. august. 

Åpningstid kl. 12.00 - 17.00

 

Åpent hus er en tradisjon her på Utstein. Pilegrimer, turister og kortreist lokalbefolkning kommer innom for en god samtale og enkel servering. Hvert år arrangeres en kunstutstilling og vi tilbyr gjerne en oppredd seng for overnatting - hvis vi har ledige rom.


Utstein kloster er en av «Herrens forgårder» sa forfatteren Harald Olsen og hver dag kl. 13.00 kan du delta på pilegrimsbønn på klosteret.
 

 

Hjertelig velkommen!

 

Kaffe Kake Vafler Rundstykker Husets Pastasalat Rimelig overnatting m. frokost Gjestehus til leie (Se nederst i e-posten)

Avtale om overnatting på Pilegrimsgarden kan du gjøre via e-post.

Klikk her og se vår programfolder for aktiviteter i 2022.
Klikk her og bli inspirert til en pilegrimsvandring.
 

 

 

 

 

 


Kunstutstillingen 2022

 

Årets kunstnere under Åpent Hus og café på Utstein Pilegrimsgard er er mor og datter Erga fra Klepp.

Anne Marie Otto Erga viser fram en herlig verden av sjelfulle og fargerike skapninger, modellert fram i keramikk og andre materialer. Figurative personligheter som skaper undring og smil. I sommer kan du sikre deg en eller flere av hennes arbeider på Utstein. Hun er representert på Galleri Siv Andersen i Sandnes.

Datteren Mette Erga Brunes er gift og bor på Obrestad med mann og barn. Til daglig er hun ansatt som miljøarbeider i en barneskole.

Mette henter sin inspirasjon fra dyr, folk, klær og mote og fra Jærens unike natur. I 22 år har hun produsert ulike typer design for gratulasjonskort og liknende kortprodukter. Hun har deltatt i diverse kunstutstillinger - blant annet flere ganger på Solamessen.

Mette uttrykker seg kunstnerisk i akryl, akvarell og i andre tegneteknikker.

 

 

 

 


Herlige Utstein!

 

Utstein Pilegrimsgard, alle som driver virksomheter her og lokalbefolkningen ønsker deg varmt velkommen. På nettsiden visitutstein.no kan du få mer informasjon om øyriket mellom himmel og jord rett vest for Stavanger.

Se gjerne mer på Facebook:
https://www.facebook.com/visitutstein/
https://www.facebook.com/utsteinpilegrimsgard.no

Tilbake
Del denne artikkelen på e-post