ÅPENT HUS FOR PILEGRIMSVENNER


ÅPENT HUS UKE 10 TIL 14 FOR VÅRE PILEGRIMSVENNER

 

 

Du som leser dette har allerede mottatt en invitasjon til å være med i fellesskapet på Pilegrimsgarden på en ny og annerledes måte. 

Ofte er du hos oss for å gjøre et arbeid, betjene andre gjester, planlegge eller lede. Nå inviterer vi deg til å være med i fellesskap, bønn og stille tid, aktivitet og litt arbeid, men arbeidet skal ikke være det viktigste. 

Be og arbeid, sa benedektinerne.

 

Dagsbesøk:

Vil du komme til oss på dagtid, for en kort stund eller en hel dag, behøver du ikke å bestille, det er bare til å møte opp. Sjekk kalenderen vår her for å se hvilke dager vi har åpent hus. 

 

Bestilling: 

Dersom du ønsker overnatting eller vil bestille middag må du sende oss en e-post senest dagen før. Vi kan ikke garantere at vi har ledig rom, men du vil få svar på e-post tidlig dagen etter at du bestiller (kanskje før). Send din bestilling ved å klikke her.

 

Ledige rom:
Du kan se antall ledige rom i kalenderen ved å klikke her. Vi oppdaterer lista hver morgen. Dersom det kommer inn flere bestillinger en dag, tildeles rom til de som først har bestilt. 

 

Prisliste: 

Du kan se vår prisliste her. 

I uke 10 er alt gratis, både overnatting og servering, men om du ønsker kan du gi en gave. 

 

Viktig informasjon om pris og betaling: 

Prisen skal ikke være et hinder. Derfor lar vi det være valgfritt for våre frivillige hva hver enkelt ser syn på og har anledning til å betale, men vi setter en anbefalt minstepris. 

 

 

 

 

 

Tilbake


Del denne artikkelen på e-post