Temaretreat 25.04.-28.04. 2024 «Trosveien»


Oppstart torsdag 25.april kl.18:00, avsluttes søndag 28.april kl.13:00 (varm lunsj kl.12:15).

Foto: Tore Edland

«Trosveien» Hvordan ser mitt livs trosvei ut? Hvordan har den vært, hvordan er den nå, og hvilken vei ønsker jeg å gå videre? Velkommen til å gå din egen trosvei!

Hverdagens travelhet tillater oss sjelden å se tilbake på veien vi har gått, og derfor vet vi ikke alltid helt hvor vi er på veien vår, i dag. Retreaten vil gi deltakeren mulighet til å fokusere på egen trosvei og livsvei. Deltakerne får noe generell veiledning som gruppe, men fokuset er individuelt. Gjennom stillhet, bønn og veiledning kan denne langhelgen gi retning for hvor du ønsker å vandre videre, i ditt liv. Fredag og lørdag går du en stille vandring, lengden bestemmer du selv. Dine egne inntrykk fra vandringen blir fokus for veiledning og samtale. Søndag avsluttes retreaten med en gudstjeneste kl.11 og varm lunsj kl.1215.

Retreaten passer for alle som ønsker den, uansett tro, tvil eller mangel på tro. I en setting av ro og stillhet inviteres du til å vandre både utendørs, óg inne i deg selv. Rammen ved Utstein pilegrimsgård inkluderer tidebønner og gudstjenester, samt to enkeltsamtaler med veileder fredag og lørdag. Utstein Pilegrimsgard vil stå for gode rammer for oppholdet, veilederne har taushetsplikt.

Torhild Viste er en erfaren prest fra både menighetsarbeid og institusjonsarbeid, hun er sjelesørger, foredragsholder og veileder. Dette retreat sin metode bygger på et velprøvd integrativt verktøy, kalt «Livspanorama», her spesialtilpasset til tema «Trosveien». Retreatleder Torhild har brukt dette verktøyet på ulikt vis siden hun fikk basisutdannelse innen Integrativ Terapi og for tiden er hun i et studieløp for å sluttføre denne videreutdanningen. Veilederteamet består dessuten av Grete Fiksdal og Marit Areklett.

Ved behov for mer avklaring/ informasjon/ diett o.l. kan Torhild Viste kontaktes - helst via epost: tv877@kirken.no, SMS eller tlf. 92861687 (dagtid).

Pris: kr 4300,-

Trykk her for påmelding

Hjertelig velkommen til retreat! På vegne av Utstein Pilegrimsgard og veilederteamet

- Torhild Viste

Tilbake


Del denne artikkelen på e-post