Informasjon om påmelding og priser


PRISER OG BETALING


LES TEKSTEN NEDENFOR FØR DU GÅR VIDERE TIL PÅMELDING
 

VIKTIG OM PÅMELDING:

Når du har fullført påmeldingen din, vil du i løpet av en time motta en e-post med bekreftelse på at påmeldingen er mottatt og i orden. Denne e-posten sendes ut fra vårt system som heter Agrando Medarbeideren. Følg med i innboksen og i SPAM-filteret. 

 

Dette er standardprisene:

Gruppe A: Ansatte i bedrifter og offentlige etater - Kr 1600,- pr døgn

Gruppe B: Ansatte i kirker og ideelle organisasjoner - Kr 1400,- pr døgn

Gruppe C: Privatpersoner - Kr 1200,- pr døgn

 

Prisene på arrangementene våre varierer, alt etter varighet, innhold og bruk av eksterne ressurser. Du må derfor se på prisinformasjonen på hvert enkelt arrangement. Prisene ovenfor er et utgangspunktet for beregning av pris pr arrangement.

På noen arrangement har vi flere gjester enn overnattingsrom. Vi benytter da vårt gjestehus like over veien eller hotellet som ligger like i nærheten av oss. De som melder seg på våre arrangementer først bor hos oss.

Alle måltider og alle aktiviteter er på Pilegrimsgarden.

På noen få arrangement kan det være mulig for deltakere å bo hjemme (unntaksvis). Prisen for de som bor hjemme reduseres med 30% pr døgn, og inkluderer alle måltidene, men ikke overnatting.

 

Påmeldingen er bindende:

Påmelding er bindende. Hvis avmelding skjer innen 20 dager før start, betaler du kr 500,- i avmeldingsgebyr. Dersom avmelding skjer sendere enn 20 dager før start, gir vi ikke refusjon. Du får da faktura på hele beløpet.

 

Sykdom:

Hvis årsaken til avmelding er sykdom, kan du søke om refusjon fra din reiseforsikring. Du må da kontakte din lege snarest mulig og be om legeerklæring som du sender til ditt forsikringsselskap sammen med kvitteringen på at du har betlat til oss. 

 

Betaling:

For privatpersoner: Det er ønskelig at du betaler med vipps eller kort på vår bankterminal ved ankomst. Du kan få tilsendt faktura desom du ber om dette.

For andre: Vi sender faktura, men du må huske på å oppgi riktig fakturaadresse og fakturareferanse.

 

Individuell løsning:

Hvis våre priser skulle være til hinder for at du kan delta hos oss, ber vi deg om å ta kontakt med oss på telefon eller e-post, så prøver vi å finne en individuell løsning som passer for deg. Personer med betalingsvansker kan betale i flere omganger, eller søke om redusert pris.

Telefon: 468 15 769

E-post: utsteinpilegrimsgard@kyrkja.no 

 

Rabatt:

Medlemmer i Pilegrimsgardens venner får kr 100,- i rabatt på våre inspirasjonssamlinger og temasamlinger.

 

Du må gjerne ta kontakt dersom du har spørsmål.

 

Gå videre til påmelding her